З архіву ПУ. "Нереальний КОПець": В Україні помітили поліцейське авто з унікальним номером і вартістю в мільйони (відео)

На одній із вулиць Одеси помітили поліцейську Porsche Panamera за 3,2 млн гривень.

Відповідне відео з'явилось у Facebook-спільноті ЗупиниЛося, передають Патріоти України 21 листопада 2019 року.

Porsche Panamera 4E Hybrid Sport-Turismo має червоні транзитні номери, тобто тільки-но надійшла у розпорядження поліції. Автомобіль розфарбований у ліврею патрульної поліції та має номер 0007.

Є версія, що це авто розфарбували для зйомок фільму.

"Виявилося машину взяли для зйомок комедії "Нереальний Копець", яку зараз знімають на Одеській кіностудії. Сюжет в тому, що нібито герой мажор повертається з Америки в Україну, де його відправляють служити в поліцію", - пишуть Police Control Ukraine у Facebook.

Аналогічний автомобіль на сайті офіційного дилера німецької марки в Україні коштує від 3 178 480 грн. Він може розганятися до сотні за 4,6 с та має максимальну швидкість 275 км/год. Цей гібрид загальною потужністю 462 к.с. має дуже незначну витрату пального – всього 2,5 л на 100 км.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...