З архіву ПУ. "Несіть нових дідів": Мережа регоче над "оновленим" Путіним з його "новою пасією"

В інтернет-мережі підняли на сміх президента РФ Володимира Путіна за «заміну» Аліною Кабаєвою. Відповідне фото опублікував пропагандист Дмитро Смирнов на своїй сторінці в Twitter у травні 2019 року, зазначають Патріоти України.

«Володимир Путін нагородив орденом «За заслуги перед Вітчизною» I ступеня Тетяну Доронину, IV ст. - Сергія Гармаша, Бориса Клюєва, Олександра Невського -Олександру Захарову, орденом Пошани - Віктора Ракова та Віктора Сухорукова. Орденом Дружби - Братів Запашних, Ігоря Костолевського», - йдеться в повідомленні.

Казус в тому, що пропагандон представив при цьому світлину Путіна з Дороніною 15-річної давнини, де «цар-батюшка» ще не така «розвалина» як наразі. Це стало причиною їдких насмішок з боку користувачів.

«Несіть нових дідів, ці закінчилися», «Це ж кунсткамера», «Проводить люстрацію холопів і холуїв»,«дістав уже цей дід»,«і Олександра Невського нагородив»,,«на фото ще «оригінальний Путін», «це сам Дункан Маклауд», - пишуть люди.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...