З архіву ПУ. Несподіваний ракурс: Фото голого російського імператора підкорює мережу

Фотографії Миколи II, опубліковані в Twitter, викликали бурхливу реакцію користувачів.

Знімки відпочинку імператора в Царському Селі розмістила в Twitter фотохудожниця Марина Амарал. Вона займається колоризацією хронікальних фотографій, передають Патріоти України.

"Це була несподівана знахідка, і я клянусь, що навіть не проводила такого спеціального пошуку. Це цар Микола II. Плавання. Голий. У Царському Селі", – написала Амарал.

Знімки були зроблені в 1912 році і вже давно ходять російськомовним сегментом інтернету, але іноземців кадри вразили.

На одному зі знімків Миколи II і два інших чоловіки купаються голими в річці. На іншому самодержець знятий зі спини, коли пливе.

Цар пливе у воді

У раритетних фотографій виявилося майже 17 тисяч лайків і п'ять тисяч перепостів.

Крім того, користувачі активно коментували знімки. В основному люди захоплювалися фігурою імператора.

Микола II купається в річці

"Ніколи не думала, що попрошу про це, але не можна зробити колоризацію цього фото з царської попою?" – написала Lisa Wade.

У відповідь на це інша користувачка Spooky Alexandra повідомила, що використала нейронні фільтри в Adobe Photoshop і опублікувала вже кольоровий знімок.

Колоризоване фото

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...