З архіву ПУ. Нестандартний Великдень: Російська сім'я виявила в пасці пікантний "сюрприз" (фото)

Представник мережі супермаркетів, де було зроблено покупку, в свою чергу, розповів, що магазин провів внутрішнє розслідування.

Мешканка Краснодара напередодні Великодня в одному з супермаркетів купила паску, яка виявилася з пікантною начинкою. Про це повідомляє у квітні 2020 року Instagram-співтовариство "Типовий Краснодар", передають Патріоти України.

За словами жінки, традиційну святкову випічку вона купила заздалегідь, ще 14 квітня. А розрізала її тільки на Великдень, а всередині побачила розгорнутий презерватив.

Представник мережі супермаркетів, де було зроблено покупку, в свою чергу, розповів, що магазин провів внутрішнє розслідування. Зокрема, співробітники супермаркету вивчили записи журналів про випуск продукції та відеозаписи з цеху, де пекли паски. Ще одне розслідування знадобилося, щоб дізнатися, чи міг гумовий виріб, потрапити в паску і як би на нього вплинула температура печі.

Комісія зробила висновок, що "чужорідний об'єкт" все ж міг потрапити в паску лише після її виготовлення і упаковки, але ніяк не під час. Однак покупниця не вказала, чи була упаковка цілою при покупці.

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...