З архіву ПУ. Обличчя "руского міра": Американську порнозірку у РФ видали за переможницю математичної олімпіади

Більшість росіян жарт не зрозуміли і побажали дівчині "нових успіхів".

Саша Грей. Фото: соцмережі.

Пост із закликом підтримати юне дарування опублікував 28 травня 2018 року в фейсбуці користувач Віктор Берновський, передають Патріоти України.

“На международной олимпиаде по математике скромная девушка из провинции Саша Серова быстрее всех взяла тройной интеграл от многочлена в общем виде, но наши СМИ никогда про нее не расскажут — им милее Бузова и Волочкова. Исправим эту несправедливость”, — написав користувач.

І далі капсом, як це часто буває під подібними постами про "забутих героїв", закликав: "МАКСИМАЛЬНИЙ репост!!!". На фото - американська порноактриса Саша Грей.

Пост швидко почав набирати реакції користувачів, в основному позитивні, і репости. У коментарях (більше 400) до певного моменту переважав патріотичний позитив типу: “Обалденная девушка. Уверен, что она не станет в СМИ полуголой делать шпагат и демонстрировать части тела. Хорошо, что она в России!”

Але потім пост прочитали ті, хто знає про Сашу Грей, і почалися сварки.


Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...