З архіву ПУ. Ображена дівчина забила "стрілку" язикатим недочоловікам: "Будешь ее брать, стоя у батареи", - телекоментатори баскетбольного матчу образили українських спортсменок (відео)

"Будешь ее брать стоя у батареи": операторы баскетбольного матча в Украине оскорбляли девушек-игроков, видео

Під час трансляції баскетбольної гри Суперліги України між командами Київ-Баскет і ІнтерХімСДЮСШОР телеоператори допустили брудні висловлювання на адресу дівчат-гравців, передають Патріоти України 8 лютого 2020 року.
В ході прямого ефіру оператори вульгарно обговорювали дівчат, а про Дарину Завидну і зовсім сказали, що вона "схожа на транса". Також ці жалюгідні представники чоловічої статі говорили і про інші учасницях гри.
"Это твоя крошка; Ты ее будешь брать стоя возле батареи", - заявив один з операторів.
Оператори, вочевидь, під час роботи забули вимкнути мікрофони, в результаті чого їх почули глядачі трансляції.
На YouTube трансляцію гри вже видалили, однак врагменту скандалу скопіювали в інші відеоканали.
У Facebook деякі баскетболістки встигли негативно відреагувати на цей інцидент. Зокрема, сама Дар'я Завидна запропонувала операторам повторити їй в очі те, що вони про неї говорили.

"Будешь ее брать стоя у батареи": операторы баскетбольного матча в Украине оскорбляли девушек-игроков, видео

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...