З архіву ПУ. Очами пластичного хірурга: Як виглядає ідеальна жінка

Лікар представив найкрасивішу жінку у світі, яку створив, ґрунтуючись на "замовленнях" своїх пацієнток за останні 10 років.

Пластичний хірург Джуліан де Сільва з Великобританії показав, як виглядає ідеальне жіноче обличчя, передають Патріоти України з посиланням на The Sun.

Так, він представив найкрасивішу жінку у світі, яку створив, ґрунтуючись на "замовлення" своїх пацієнток за останні 10 років. За словами Джуліана, найчастіше його просять зробити підборіддя, як у Селени Гомес, губи Пенелопи Крус, ніс Кейт Міддлтон і скули Анджеліни Джолі.

Доктор де Сільва також створив "маску краси". Зазначається, що в ній можна проаналізувати, наскільки ваші пропорції обличчя на основі правил "золотого перетину" відповідають ідеалу.

До речі, за правилом "золотого перетину" ідеальним вважається обличчя, пропорції якого підходять під співвідношення 1: 1,618.

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...