З архіву ПУ. "Очаровашка" з пекла: Невідома істота приголомшила рибалок (фотофакт)

Рибалки були настільки шоковані, що викинули свою знахідку майже відразу за борт. Вражає те, що експерти тіло чудовиська потім так і не знайшли.

Невідому істоту зловили в Північному морі біля Нідерландів 2019 року. Вона плавала на поверхні і трохи нагадувала дельфіна, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
Рибалки витягли її на судно, думаючи, що чудовисько потребує допомоги. Але при вигляді двоголового монстра всі не могли прийти себе. Після ряду знімків знахідку поспішили викинути за борт.
Очевидці розповіли, що дивний мешканець морських глибин понад усе був схожий на дельфіна. Вчені занепокоєні тим, що вивчати монстра доведеться лише по знімках, так як тіло двоголового монстра так і не знайшли.
Істоту, яка так налякала команду рибалок, прозвали "очаровашка" з пекла.
Вчені розділилися на два табори. Одні вважають, що виявлене чудовисько - це сіамські близнюки дельфіна, яким вдалося прожити декілька місяців. А експерт з університету медцентру Еразмуса Ервін Компані назвав появу таких близнюків неймовірним. Адже у самок дельфінів може бути не більше одного дитинчати в рік, а на знімку видно цілком сформоване тіло. "Якщо це зрощені близнюки, то вони не могли прожити так довго через відсутність можливості плавати і полювати", - говорить учений.
За іншою версією, яку висловили представники альтернативної науки, чудовисько в буквальному сенсі могло з'явитися з пекла.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...