З архіву ПУ. Охорона не допомогла: По посольству РФ у Києві вдарили з ракетниці (відео)

Посольство охороняли кілька сотень бійців Нацгвардії і десятки автомобілів поліції.

По посольству Росії в Києві вдарили з ракетниці, потрапивши по даху дипломатичного відомства, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався ввечері в суботу, 14 березня 2020 року, коли під стінами будівлі на Повітрофлотському проспекті, 27, зібралися представники Національного корпусу і ветерани війни на Донбасі.

Учасники акції запалили фаєри і петарди, частина з яких полетіла в бік посольства, але не потрапила по будівлі. Також біля відомства порвали прапор Росії і залишили його на паркані поруч.

Саме посольство охороняли кілька сотень бійців Нацгвардії і десятки автомобілів поліції. Правоохоронців виставили набагато більше, ніж зібралося учасників акції.

Як охороняли посольство РФ в Києві

Як охороняли посольство РФ в Києві

strana.ua

Як охороняли посольство РФ в Києві

Як охороняли посольство РФ в Києві

strana.ua

Як охороняли посольство РФ в Києві

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...