З архіву ПУ. "Ось така скотина": Зіркова українська співачка відмовила міністру культури в інтимі і поплатилася за це (відео)

​Українська поп-діва Оля Полякова, як і безліч інших жінок, може поділитися мало приємною історією про неналежну поведінку чоловіків. Одного разу, будучи запрошеною до будинку президента України Віктора Януковича, співачці довелося шукати шляхи відступу.

Як розповіла Полякова в інтерв'ю Дмитру Гордону, до будинку майбутнього втікача в Лівадії (Крим) її запросив тодішній міністр культури. Пізніше артистка дізналася, що від неї чекали не тільки пісень, але й інтиму, передають Патріоти України.

"Міністр культури часів Януковича, давайте я не буду називати прізвища, який реально привіз мене співати до Януковича в надії, що буде інтим", - згадала співачка.

Від пропозиції Полякова відмовилася, а у відповідь на це міністр культури теж відмовився везти її додому: "І я з костюмами, з туфлями... з усім йшла з цієї дачі. Слава богу, у мене вже був айфон і я шпилькою позначила трасу, де я перебуваю. Викликала таксі, машина приїхала і забрала мене. Ось така скотина", - підсумувала Полякова.

Згадала співачка і про фразу, яку кинула міністрові, залишаючи президентську дачу: "Я йому сказала класну фразу: "Ви приходите і йдете, а я залишуся назавжди".

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...