З архіву ПУ. Особливо обурені американці: Спливли шокуючі дані про "нульового пацієнта" з лабораторії Уханя

Коронавірус нібито був створений в лабораторії не в якості біологічної зброї, а заради демонстрації видатних результатів у дослідженнях вірусів китайськими вченими.

Коронавірус в світі інфікував вже майже два мільйона людей. Як раніше повідомлялося, перший пацієнт, у якого був виявлений Covid-19, був з Ухані і працював на м'ясному ринку. У США заявили, що перша інфікована людина працювала зовсім не на базарі, а в лабораторії Інституту вірусології того ж міста. Про це повідомляє Fox News, передають Патріоти України у квітні 2020 року.

Американський телеканал розкрив свою теорію походження вірусу. Журналісти вважають, що спочатку SARS-CoV-2 передався від летючої миші співробітникові лабораторії. А потім вже цей чоловік заразив усе населення міста.

Американські журналісти кажуть, що у них є "численні джерела, знайомі з деталями ранніх дій уряду Китаю і бачили відповідні документи". За словами співробітників ЗМІ, коронавірус нібито був створений в лабораторії не в якості біологічної зброї, а заради демонстрації видатних результатів у дослідженнях вірусів китайськими вченими.

У США звинувачують Піднебесну в тому, що Китай здійснив "найдорожчу операцію по приховуванню доказів в історії". Американці вважають, що легенду з летючими мишами на ринку просто вигадали, щоб відвести підозри від лабараторії, в якій був виявлений вірус.

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...