З архіву ПУ. Оце приспічило! Чиновник зайнявся сексом із секретаркою прямо під час онлайн-конференції (відео)

Співробітники Ради під час онлайн-спілкування вирішували питання, що накопичилися і раптово були ошелешені несподіваним видовищем.

Чиновник з філіппінської провінції Кавіте Джесус Естіл шокував колег тим, що вступив в інтимні стосунки зі своєю секретаркою прямо під час онлайн-конференції в Zoom. Про цю історію пише Daily Mail у серпні 2020 року, передають Патріоти України.

Уточнюється, що співробітники Ради села Фатіма Дос під час онлайн-спілкування вирішували питання, що накопичилися і раптово були ошелешені несподіваним видовищем. Їх колега Кавіте Джесус Естіл підійшов до жінки, що сиділа на дивані поруч з комп'ютером, і почав займатися з нею сексом. Передбачається, що чиновник не зміг відключити камеру і тому акт любові пройшов в прямому ефірі.

При цьому один з учасників онлайн-конференції не розгубився і зберіг відео, яке дуже скоро з'явилося в мережі. Після цього місцеві жителі розгнівалися і подали петицію з вимогою зняти Естіла з посади за неналежну поведінку.

У міністерстві внутрішніх справ та внутрішнього самоврядування заявили, що начальник ради буде звільнений найближчим часом.

Жінка, з якою Естіл займався сексом, виявилася його секретаркою. Цікаво, що з моменту публікації пікантного відео пара на робочому місці не з'являлася.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...