З архіву ПУ. Оце риболовля! У Дніпрі чоловік зловив товстолоба з людський зріст (фото)

Кілька хвилин мисливцеві довелося "побігати" за рибою, але удача була на його боці.

У Дніпрі підводний мисливець у вересні 2020 року впіймав гігантський трофей - товстолобика, довжиною в людський зріст. Про це написав у Facebook Олександр Громадський, передають Патріоти України.

Товстолоб після пострілу дав сильний опір. Котушка розмотувалася буквально зі свистом, мотузка різала рукавички. Кілька хвилин мисливцеві довелося "побігати" за рибою, але удача була на його боці і толстолоб вагою 25кг поповнив трофейну колекцію Олександра. "Вважаю що хороша фотосесія це данина поваги до трофею, кожному кадру потрібно приділяти увагу, знати нюанси і тонкощі щоб фото вийшло максимально релевантним. До речі хотів ще сфотографувати піднявши його за хвіст, але на жаль нереально утримати, навіть двома руками", - написав в пості Олександр.

"Шукайте, пробуйте хто як може. Неважливо де і коли, якою технікою і варіацією підводного полювання, ключове слово пробуйте!", - підсумував свій пост Олександр.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...