З архіву ПУ. Оце так "компромат": Крутой розповів, як Собчак ледь не довела 78-річного Лещенка до суїциду (відео)

Російський композитор Ігор Крутой розповів, як Ксенія Собчак ледь не довела 78-річного співака Льва Лещенка до самогубства. Журналістка в березні 2020 року зчинила скандал, що артист на дні народження сестри музиканта Алли нібито заразив гостей коронавірусом. Про це він зізнався в інтерв'ю YouTube-програмі "Алена, блин!", передають Патріоти України.

Крутой пояснив, що Лещенко подзвонив до нього після галасу в соцмережах. Співак заявив йому, що якби інформація Собчак підтвердилася, то він би наклав на себе руки.

"Я кажу: "Льова, ти що, з глузду з'їхав? Через що? Ніхто не заражений, перехворів Ігор Ніколаєв, який заразився на гастролях, і більше випадків не було. Він сприйняв це так, що хотів собі "кулю в лоб" пустити", – повідомив Крутой в шоу.

Також композитор розповів, що після скандалу Собчак зателефонувала до Лещенко і покликала до себе на ефір, навіть не згадавши про свої звинувачення. Проте співак відмовився.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...