З архіву ПУ. Оце так "прогадав": Хлопець попався на зраді через невдале селфі - його дівчина помітила явний доказ (фото)

Дівчина розкрила невірність свого коханого, помітивши на його селфі кричущий доказ. Відео в TikTok, де вона детально розповіла про своє "розслідування", набрало більше 1 млн переглядів і тисячі коментарів, передають Патріоти України.

"Якось раз мій хлопець, з яким я зустрічалася 4 роки, показав мені в снепчаті, що зраджує мені, - написала Сідні Кінш. - Дивіться, що відбивається в його окулярах".

На Селфі, яке вона показала в соцмережах, зображений хлопець в сонцезахисних окулярах. В одній з лінз відображаються жіночі ноги, визирають з вікна машини.

"Я зателефонувала йому і запитала, чи зрозумів він, що надіслав мені цю дівку в своєму Snapchat, а він і гадки не мав, - розповіла вона. - Я відправила йому селфі, і він назвав мене божевільною. Сказав, що це дівчина друга, і що йому дозволено мати друзів".

Через тиждень Кінш дізналася, що протягом місяця її невірний бойфренд зустрічався з п'ятьма різними жінками, і поспішила з ним порвати. Детективні навички Сінді принесли їй більше 175 000 лайків і силу-силенну співчутливих коментарів. В одному з них жінка описала схожий випадок, коли виявила обман колишнього через відображення у вікні.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...