З архіву ПУ. Оце так! В Антарктиді виявили сотні загадкових тунелів (відео)

Дивує те, що тунелі практично рівні.

У мережі з'явилося відео, на якому показані таємничі "тунелі", що розташовуються в Антарктиді. Відповідний ролик опубліковано на YouTube-каналі Disclose Screen, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, Ніл Еванс за допомогою програми Google Earth прибрав воду і побачив океанічне дно. На кадрах добре спостерігається безліч прямих ліній, що відходять від Антарктиди в різні боки.

Еванс виміряв довжину деяких з них і показав, що вони практично ідеально рівні. Деякі "тунелі" досягають Австралії і Південної Америки.

Користувачі мережі зробили висновок, що це штучно створені тунелі на дні океанів або під ними. Сам автор сказав, що природа прямих ліній створити не може.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...