З архіву ПУ. Ознаки високого IQ: Вчені перерахували характеристики розумної людини, деякі досить дивні

Одне з незвичайних відкриттів науковців - ознаки високого IQ, що криються у зовнішності чи звичках людини.

Науковці із різних країн світу не припиняють досліджувати людський мозок. Одне з незвичайних відкриттів - ознаки високого IQ, що криються у зовнішності чи звичках людини.

Самотність. Розумні люди більше полюбляють бути наодинці зі своїми думками та планами, ніж шумні компанії, пише портал "Zelv".

Читання. Книги змалечку роблять розумнішими. Впливають також ранні навички читання. Пізніше ці фактори формують кругозір людини.

Музика. Діти, які займаються вокалом або грають на клавішних інструментах, мають більш високий IQ, ніж ті що ходять до театрального гуртку.

Спорт. Люди, які обирають більш спокійне проведення часу або надають перевагу інтелектуальній праці мають більш високий IQ, ніж ті що займаються спортом.

Колір очей. Вважають, що люди зі світлими очима розумніші за темнооких.

Довжина пальця. Безіменний палець, що відрізняється незвичайною довжиною, вказує на здібності до математичного і просторового мислення. Такі люди заробляють більше.

Песимізм. Всі розумні люди - це песимісти, які здатні уявляти різні неприємні ситуації. Відповідно, вони більш готові до різних сценаріїв подій.

Нецензурні слова. Чим більше людина знає нецензурних слів, тим більший її словниковий запас, вважають науковці.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...