З архіву ПУ. Пасажири непритомніли: Boeing здійснив вимушену посадку... через смердючого пасажира (фото)

Після приземлення в Фаро чоловіка, який погано пахнув, вивели з літака, а постраждалим від його запаху надали медичну допомогу.

Фото: mirror.co.uk

Літак Вoeing 737 авіакомпанії Transavia Airlines здійснив екстрену посадку в португальському аеропорту Фару через "нестерпний сморід" від одного з пасажирів, повідомляють Патріоти України у червні 2018 року з посиланням на Нескучные новости. Наводимо текст матеріалу:

"Так, самолет выполнял рейс из Нидерландов на испанский остров Гран-Канария, но из-за ужасного запаха, от которого пассажиры начали падать в обморок, воздушное судно пришлось экстренно сажать в Португалии.

Экипаж самолета пытался изолировать неприятно пахнущего мужчину в туалете, однако это не помогло. У многих пассажиров началась рвота. Transavia Airlines подтвердила факт экстренной посадки Боинга-737. "Самолет совершил аварийную посадку из-за причин медицинского характера, однако один из пассажиров на самом деле чуточку попахивал", - заявил представитель компании.

Как отмечается, это уже второй случай, произошедший с компанией с начала года. 18 февраля рейс из Дубая в Амстердам был экстренно прерван в Вене из-за пускавшего газы пассажира. Соседи мужчины просили его сдерживать порывы, но тот отказался это делать. Между мужчинами вспыхнула ссора, которая переросла в драку, пилот принял решение о посадке".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...