З архіву ПУ. "Патаму-шта кримнаш стал как-та. І ета фраза ана всьо-равно как-та вот пєрєтягіваєт": Як "понаєхи" відпочили в окупованому Криму (відео)

Когось надихнув "Кримнаш" і Кримський міст, а хтось "відпочив" за 13000 грн за 2 тижні. А хтось забув, як виглядає долар. Як пройшов курортний літній сезон у окупованому Криму.

"Патаму-шта кримнаш стал как-та. І ета фраза ана всьо-равно как-та вот пєрєтягиваєт"

Той момент, коли політичні війни і невиконані обіцянки, заважають містам розвиватись і вбивають віру людей – жителі Глухова на Сумщині, три роки сподівалися, що ось-ось все зміниться – місто стане соціальним раєм, будуть інвестиції, а до Глухова, багатого на історію, поїдуть не тисячі, а сотні тисяч туристів. Таке обіцяв городянам мер Мішель Терещенко, повідомляють Патріоти України.

Тут добре пам’ятають, як його пращури – цукрові магнати, розвивали місто, тому і вибрали його. Але за цей час, як кажуть місцеві активісти, в Глухові нічого не змінилося ще й отримали політичну кризу. Терещенко самоусунувся від виконання обов’язків. Каже: працювати в місті просто неможливо.

Родина приїхала з Башкортостану. Шукають варіанти як у Криму зекономити. Сімейний бюджет 13 тис.грн. на 10 днів відпочинку.

В 150 км від Судака – легендарний Кримський міст. Багато росіян приїхали в Судак лише заради мосту.

Рибалку на судацькій набережній тут називають просто – Палич. Заробляє на життя тим, що здає житло. Розповідає – кількість туристів цього літа майже зрівнялася з українськими часами.

Туристів із материкової України в Судаку мало. Ось чоловіки приїхали з Луганська. На відпочинок не нарікають, кажуть, лише заробити на нього у псевдореспубліці складно.

Місцеві підприємці розповідають, що цього року у Судаку добряче заробили лише, ті, хто здає житло.

За даними російських туристичних сайтів, Судак у 2018 року став одним із найпопулярніших курортів Криму.


Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...