З архіву ПУ. Пекло на землі: У мережі показали, як Росія "вбиває" Сирію (фото)

У сирійській провінції Ідліб у результаті бомбардування протягом лютого-березня 2020 року цивільних кварталів повітряно-космічними силами Росії важко потерпає мирне населення, передають Патріоти України.

На кадрах видно руйнування, які завдали скинуті з російських літаків бомби в містечку Бенніш, де постраждали мирні жителі. Багатьох бомбардування заскочило в місцеві лікарні, один цивільний загинув.

В Управлінні цивільної оборони Сирії також повідомили, що в результаті ракетного удару режиму Асада в місті Ідліб загинули дев'ять мирних жителів, в тому числі чотири дитини, а в ході артилерійського обстрілу селища Удван - два мирних жителя.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...