З архіву ПУ. "Переплюнули" Туреччину й Єгипет: У Коблево ціна на житло досягає 27 000 грн на добу (відео)

Блогери, які подорожують по узбережжю Чорного моря, побували в Коблево, де їх вразила велика кількість туристів при високій вартості оренди житла, передають Патріоти України 6 липня 2020 року.

Раніше мандрівники знімали в Залізному порту номер "люкс" за 2000 грн. на добу, котедж в Очакові за 1400 грн., а в Коблево житло такого типу коштує від 2500 гривень і вище. В одному з готелів хлопці і зовсім знайшли номер за 27 тисяч гривень на добу.

В результаті номер на двох вони знайшли за 920 гривень на добу, але це було житло класу "стандарт". Також в відеоогляді блогери розповіли, які є розваги в Коблево і показали, як виглядає зона відпочинку з висоти пташиного польоту.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...