З архіву ПУ. Переплутала педалі: Теща відомого шоумена виявилася винуватицею резонансної ДТП у Києві

У коментарі ЗМІ дружина Сергія Притули відмовилася давати будь-які коментарі.

Лілія Сопельник. Фото: соцмережі.

За кермом кросоверу Mazda, який збив у Києві матір і 9-річну дитину в Києві, була теща відомого українського шоумена Сергія Притули, передають Патріоти України 23 серпня 2019 року.

Мова йде про 59-річну Лілію Сопельник, яка є власницею кількох компаній. У коментарі ЗМІ дружина Притули відмовилася давати будь-які коментарі. Страшна аварія сталася на Дніпровській набережній, 19-а. З незрозумілої причини жінка-водій заднім ходом в'їхала в іншу жінку з дитиною, які йшли позаду. За однією з версій, Сопельник переплутала педалі.

Видання зазначає, що дитина отримала закриту травму живота і грудної клітини та була доставлена в "Охматдит". Мати в аварії отримала струс головного мозку і переломи кісток таза. У той же час в мережі повідомляють, що дитина від отриманих травм померла.

Джерело: Обозреватель

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...