З архіву ПУ. ​Перевірте себе і оточення: Названо ТОП-5 знаків Зодіаку з "руйнівною" енергетикою

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку з негативною енергетикою. Про це повідомляє ресурс Mixer.lv, передають Патріоти України.

Діва

Представники цього знака спокійні і розважливі. Але при тривалому спілкуванні вони можуть почати критикувати людину. Іноді можуть проявляти нетактовність або жорстокість.

Таку поведінку Діви дозволяють собі з колегами та близькими. Вони часто чіпляються, чим ображають оточуючих. Також люди, народжені під цим знаком, часто песимісти.

Рак

Цей знак вважається депресивним. Часті перепади настрою викликані зазвичай жалістю до себе. Їх може засмутити навіть дрібниця, на яку багато хто не звернув би увагу.

Злість Раків дуже потужна. Вони в пориві можуть буквально змести все навколо. Їхні емоції беруть гору, тому негативна енергетика передається оточуючим.

Козеріг

Вони егоїстичні і вперті. При спілкуванні з Козерогами навколо створюється важка атмосфера.

Вони не звикли довіряти іншим, тому з підозрою ставляться до порад. Часто змушують співрозмовника нервувати. Це проявляється в спілкуванні з друзями, колегами та близькими людьми.

Близнюки

Активні, часто поспішають. Це може негативно позначитися на близьких, на яких часто не вистачає часу. Близнюкам складно догодити, вони прискіпливі.

Скорпіон

Цей знак досить сильний. Багато хто навіть боїться Скорпіонів. Їх потужна енергетика може змусити інших нервувати, відчувати себе ніяково.

Також Скорпіони мстиві і сприйнятливі. У гніві можуть завдати не тільки моральні травми, але і фізичні.

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...