З архіву ПУ. Перше відео стало хітом: 70-річна Пугачова дебютувала у TikTok

Алла Борисівна у липні 2020 року навідалася в шоурум свого друга - дизайнера Ігоря Гуляєва. Той в свою чергу був такий радий зоряній гості, що зняв її на камеру і виклав в соцмережі.

Гуляєв опублікував відео в Instagram і в популярній у молоді соцмережі TikTok, передають Патріоти України.

Шанувальники раді зайвий раз побачити кумира, адже вже кілька років як Алла Борисівна веде закритий спосіб життя: вона пішла з великої сцени і присвячує себе близьким. Фанати відзначають, відпочинок і сімейне життя пішли їй на користь - останнім часом Пугачова стала виглядати молодше.

«Алла Борисівна - розкішна жінка на всі часи! Виглядає просто потрясно! Може вбити одним поглядом!»; «Алла прекрасно виглядає, ось що означає любов близьких. Щаслива жінка!"; «Примадонна вище будь-яких похвал. Дуже подобається її нинішній образ!» - відзначили користувачі Мережі, які гідно оцінили ролик Гуляєва.

Закрутити гайки: Макрон закликав Європу заборонити соцмережі для дітей до 15 років і порівняв їх із джунглями

середа, 1 травень 2024, 10:30

Президент Франції Еммануель Макрон закликав Європу заборонити соціальні мережі школярам до 15 років та порівняв їх із джунглями. Він зазначив, що батьки нині на кілька годин у день відчиняють дітям двері у світ, в якому є кіберпереслідування, порнограф...

Парне самогубство? У Києві на Троєщині внаслідок падіння з вікна багатоповерхівки загинули чоловік та жінка

середа, 1 травень 2024, 10:25

У Деснянському районі Києва у вівторок, 30 квітня, з вікна багатоповерхівки випали чоловік та жінка. Від отриманих травм вони загинули на місці. Про це повідомили в соціальних мережах. Обставини та причини трагедії встановлять правоохоронці, передають ...