З архіву ПУ. П'яна за кермом? Відома проросійська журналістка влипла у гучний скандал (відео)

Заступник головного редактора сайту "Страна" Світлана Крюкова стала фігурантом скандалу, пов'язаного з водінням у нетверезому стані. Як зазначив у Facebook блогер Мирослав Олешко, у понеділок, 29 жовтня відбулося засідання суду у даній справі, повідомляють Патріоти України.

Крюкова пізно увечері 6 вересня була зупинена патрульною поліцією у центрі Києва. Правоохоронці відчули запах алкоголю і попросили пройти алкотест, однак журналістка відмовилася.

Як пише блогер, пізніше жінка заявила, що поліція в неї вимагала хабар. "І ось до сп'яніння додається ще й нахабна брехня. Світлана помилки не визнає, зовсім ні, вона намагається себе виправдати. Крім того, вирішила затягувати процес і вимагати перенесення суду", - додав він.

Олешко також опублікував у Facebook відео з нагрудних камер правоохоронців, на якому затримана визнала, що випила трохи вина і цікавилася щодо норми вжитого алкоголю. Крім того, за його словами, Крюкова приїхала до суду на автомобілі, незважаючи на те, що у неї відібрали права.

"Колишніх десантників не буває": На фронті загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов

вівторок, 16 квітень 2024, 14:30

На війні, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він вступив до лав ЗСУ восени 2022 року. Про це інформує "Суспільне", передають Патріоти України. Інформацію про загибель підтв...

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...