З архіву ПУ. Підготовав "гарячу помсту": Український телеведучий примушує екс-дружину пройти психологічну експертизу

Телеведучий 35-річний Володимир Остапчук подав запит до опікунської служби на психологічну експертизу його колишньої дружини Олени Войченко. Шоумен розповів про це у травні 2020 року Каті Осадчій у "Світському житті", передають Патріоти України.

Остапчук каже, що процес тимчасово призупинили через карантин. Коли все відновиться, Войченко зроблять експертизу. "У нас з самого початку були не вирішені питання з дітьми, тому що на початку серпня-вересня мені було дуже складно бачитися з дітьми. Олена в деяких інтерв'ю навіть говорила про те, що я там неврівноважений, або там ще щось. Я сказав: "Ок, добре! Тоді кожен з нас зробить запит, експертизу й таким чином ми перевіримо". Ні в якому разі я не хочу ні забирати діток, ні робити з цього якісь гучні речі. Просто це юридична буква, яку я вирішив зробити. Так само, як і Олена", - говорить Остапчук.

Телеведучий спілкується з колишньою дружиною тільки щодо дітей. "Стосунки у нас виключно щодо дітей. Тому що нам потрібно як батькам і мені як батькові, який любить своїх дітей, розуміти де вони, що вони роблять, куди ходять. Я приїжджаю до них. Ми коли з Христиною облаштовували й шукали житло, обов'язково у нас є кімната, тому що я хочу, щоб діти приїжджали до мене, я хочу, щоб у нас були нормальні відносини. Тому ми спілкуємося, але спілкуємося тільки з приводу дітей", - розповів Володиимир.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...