З архіву ПУ. Піднявся після нокдауну: Боксер у кривавому бою виграв чемпіонський пояс Усика (відео)

На вечорі боксу в Кіншасі 32-річний Ілунга одноголосним рішенням суддів переміг спортсмена з Польщі Міхала Чеслака.

Ілунга Макабе. Фото: infordc.net.

Конголезець Ілунга Макабі (27-2, 24 КО) завоював вакантний титул чемпіона світу за версією WBC у важкій вазі, який раніше належав українцю Олександру Усику, передають Патріоти України 2 лютого 2020 року.

На вечорі боксу в Кіншасі 32-річний Ілунга одноголосним рішенням суддів переміг спортсмена з Польщі Міхала Чеслака (19-1, 13 KO): 114-112, 115-111 і 116-111. В 4-му раунді Чеслак виявився на канвасi. Африканцеві вдалося провести кілька потужних атак, поставивши криваве розсічення поляку. Кілька ударів припало по потилиці польського спортсмена. Рефері порушення проігнорував, відкривши рахунок.

У 5-му раунді польський боксер ледь не створив сенсацію, відправивши Макабе в нокдаун, проте кінцівка зустрічі залишилася за представником Конго, який і святкував перемогу.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...