З архіву ПУ. Після зустрічі з юристом: Топ-пропагандистку Кремля госпіталізували (фото, відео)

Маргарита Симоньян, котра роками труїла мізки, душі, життя кремлівською пропагандою людям по всьому світу, у червні 2019 року відчула себе жертвою знущань та переслідувань, тікаючи від юристки Фонду боротьби з корупцією.

Маргарита Симоньян. Фото: РІА Новини.

Головний редактор пропагандистського RT Маргарита Симоньян була екстренно госпіталізована. Інцидент стався після зустрічі жінки з юристкою Фонду боротьби з корупцією Любов'ю Соболь на радіостанції "Ехо Москви". Про це повідомляє Telegram-канал "RT російською", передають Патріоти України.

У своєму Telegram-каналі Симоньян пояснила, що біля входу її зустріла юристка ФБК, після чого стала ставити їй запитання і знімати на камеру. "Півгодини мене біля входу чатувала. Доганяла мене по коридорах, поки добрі "еховці" не запроторили мене в кабінет Венедиктова (головного редактор "Ехо Москви")", — написала вона.

Крім того, Симоньян підкреслила, що вагітна: "Красива, між іншим, дівчина. Але херасити вагітних жінок по коридорах радіостанції не найкращий метод ведення передвиборної кампанії. І для карми недобре".

На відео головний редактор RT зауважує, що "про інтерв'ю треба домовлятися, як і належить, через прес-службу", і просить співробітників "Ехо Москви" "ізолювати її, оскільки їй не можна нервуватися".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...