З архіву ПУ. Пляшка віскі була зайва: П’яна українка влаштувала скандал з іноземцями у літаку рейсу "Барселона-Київ" (відео)

Жінка влаштувала скандал і кидалася на пасажирів з лайкою та кулаками.

Як повідомила Олександра Єфименко, очевидець події, пасажирці не сподобалися іноземні громадяни, котрі сиділи поруч, передають Патріоти України.

За годину льоту конфлікт загострився настільки, що п’яничка стала копати своїх сусідів по ряду ногами і вимагала “негайно очистити салон”.

Як розповіла киянка, котра летіла тим же рейсом, конфлікт на облавку виник незадовго до посадки. А причиною стало вживання алкоголю. «Купила в duty free пляшку віскі, випила її на борту, ігноруючи прохання бортпровідників цього не робити, і вирішила, що іноземці, які летять з нею, не повинні перебувати в літаку. Тому що вони — іноземці», — написала вона у Facebook.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно