З архіву ПУ. Плюнув у душу "наддержаві": Провідний канадський хокеїст назвав російське місто "дірою з 1940-х"

Канадсько-американський хокеїст Ті Джей Гальярді, який у 2017 році виступав в КХЛ за "Нафтохімік" з Нижньокамська, поділився своїми враженнями від перебування в Росії.

Ті Джей Гальярді

Про це Гальярді розповів в підкасті Spittin 'Chiclets у червні 2019 року, передають Патріоти України.
"Нижньокамськ - це місто, про яке ніхто ніколи не чув. Одна з трьох найбільших дірок в КХЛ. Але там платили більше всіх, були божевільні бонуси за перемоги і очки. Виявилося, що це найбільша дупа світу, в якій я коли-небуть був. Все російською, тренер розмовляє російською, заняття теж російською. Відчуваєш себе зомбі", - сказав Гальярді.
Хокеїст також розповів про те, що клубні лікарі занесли йому інфекцію в стегно: "В місті жахлива лікарня, там як в 1940-х. Іду до генерального менеджера. Він каже: "Або проходь обстеження тут, або їдь до Москви, але за свій рахунок". Я поїхав. Виявилося, що через укол мені занесли в стегно сильну інфекцію. Довелося пройти курс антибіотиків".
Гальярді також розповів про "типового російською" власника клубу: "Власником клубу був власник заводу, який спонсорував нас. Він пару разів приходив до роздягальні перед матчами. Такий типовий росіянин, весь в чорному, з ним громили-охоронці. Він приходив і казав щось перед іграми. Я запитав одного разу: "Про що мова?". Мені сказали: "Сьогодні преміальні не 3 тисячі, а 15!". Таке було, коли ми грали з принциповими суперниками".

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...