З архіву ПУ. Побачення зі смертю: Киянин покликав жінку на романтичну зустріч та показав їй ... труп із пакетом на голові (відео)

По прибуттю правоохоронці виявили тіло старої жінки з пакетом на голові; її шия була замотана у шарф. 82-річну господарку квартири заховали серед речей.

У Києві чоловік покликав на побачення жінку, а потім запросив до квартири. В оселі незнайомець почав їй погрожувати й показав запакований труп пенсіонерки – власниці квартири. Про виявлене тіло жінка повідомила у поліцію, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Інцидент стався у ніч на 6 грудня. По прибуттю правоохоронці виявили тіло старої жінки з пакетом на голові; її шия була замотана у шарф. 82-річну господарку квартири заховали серед речей.

За словами жінки, вона познайомилась з чоловіком через сайт знайомств. Він привів її до цієї квартири та почав погрожувати, показавши тіло. Жінці вдалось утекти й повідомити про це в поліцію.

Патрульні затримали зловмисника. У вчиненому він зізнався. Попередньо встановлено, що причиною смерті стала асфіксія. Обставини події встановлюються.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...