З архіву ПУ. Побиття за 7 секунд: Найшвидший нокаут в історії жіночого боксу (відео)

Чиста перемога - за 7 секунд! Сім швидких ударів! Найшвидший нокаут в історії жіночого боксу!​

Сеньеса Естрада
У ніч на суботу, 25 липня 2020 року, в рамках вечора боксу в Fantasy Springs Resort Casino в Індіо (штат Каліфорнія, США) відбувся поєдинок між непереможними досі американками - тимчасової чемпіонкою світу WBA в напівлегкій вазі і екс-чемпіонкою світу WBC в напівсередній вазі 28- літньої Сеньесой Естрадою (18 перемог, 7 з них - нокаутом), що представляє компанію братів Кличків К2, і старшої її на 14 років Мірандою Едкінс (п'ять перемог), повідомляють Патріоти України. З самого початку бою має мексиканські корені Естрада (на фото) шулікою накинулася на суперницю, завдавши Едкінс сім швидких ударів, чотири з яких припали в голову. Чиста перемога - за 7 секунд! Найшвидший нокаут в історії жіночого боксу!

До речі, найшвидший нокаут в титульних боях в професійному боксі був зафіксований в листопаді 2017 року, коли спортсмен з ПАР Золані Тете в поєдинку за звання чемпіона світу в найлегшій вазі за версією WBO потужним ударом справа уклав на ринг свого співвітчизника Сібонісо Гонья (перші секунди після удару програв взагалі не подавав ознак життя). На момент зупинки бою секундомір відрахував 11 секунд.

Що ж стосується любительського боксу, то рекорд був зафіксований в далекого 1947 року на турнірі «Золоті рукавички» в Міннеаполісі (штат Міннесота, США), коли Майк Коллінз «вирубав» Пата Браунсона за чотири секунди.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...