З архіву ПУ. Подорож стала останньою: На курорті в Туреччині жорстоко вбито українця

За версією слідства, українець жорстоко побив батька після словесної перепалки.

Підозрюваний у вбивстві батька українець. Фото: aa.com.tr.

В Анталії (Туреччина) затримали 23-річного туриста з України, якого підозрюють у вбивстві власного 80-річного батька. Вони разом приїхали на відпочинок, проте в готельному номері між родичами нібито виник конфлікт. Про це повідомляє Anadolu Agency, передають Патріоти України 20 червня 2019 року.

За версією слідства, українець жорстоко побив батька після словесної перепалки. "Швидка", яка приїхала за викликом, констатувала смерть чоловіка.

Підозрюваного у вбивстві заарештували, а справу направили до суду, який ухвалив рішення заарештувати українського туриста і відправити його на експертизу в психіатричну лікарню в Адані.

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...