З архіву ПУ. "Політаємо?": Кличко привів Саакашвілі на новий міст, щоб протестувати на міцність скло, яке постійно тріскається (відео)

Міхо розповів, що у них у Тбілісі теж часто вандали ламали нові споруди.

Мер Києва Віталій Кличко разом з екс-президентом Грузії Михайлом Саакашвілі протестували скло на міцність на скандальному мосту. Відповідне відео опублікував мер міста в соцмережі, передають Патріоти України 1 червня 2019 року.

По дорозі до скляної частини мосту мер столиці питав у киян, чи подобається їм новабудова. Більшість відповідала – так.

“Багато чуток ходить, що щось не надійно зробили, можна провалитися і так далі. Хочу прояснити. Зверху це плівка, яка замінюється, на жаль цю плівку хтось почав, спочатку у нас били і камінням і пляшками, вона зробилася павутиною. Під плівкою триплекс, який витримує в три рази більше передбаченої навантаження, яке зроблено за нормами. Зараз ми прораховуємо для того, щоб вандалам, які граються, щоб вона витримувала такі речі. Протягом декількох тижнів ми зможемо замінити цю плівку спеціальною броньованою плівкою, яка не б’ється”, – каже Кличко.

Саакашвілі додав, що у них у Тбілісі теж часто вандали ламали нові споруди.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...