З архіву ПУ. Повна розруха та запустіння: У мережі показали занедбану секретну авіабазу ВПС СРСР (фото)

На фото видно десятки паливозаправників, буксирувальників, тягачів і звичайних бортових повнопривідних радянських армійських вантажівок.

Занедбану секретну авіабазу військово-повітряних сил СРСР знайшли на північно-заході Росії. Військовий об'єкт сховався серед соснових борів, багнистих боліт і забутих сіл, в яких вже майже не залишилося людей, передають Патріоти України 14 січня 2020 року.

Як видно на фото, від авіабази на сьогоднішній день залишилися зруйнований КПП на в'їзді, залишки паркану. А колись тут базувався полк винищувачів-бомбардувальників і саме тут відбувалося освоєння надзвукового Міг-27. Пізніше вже тут знайшли притулок Су-24.

За словами автора знімків, територія авіабази виглядає "сумно і безнадійно". Також на фото видно десятки паливозаправників, буксирувальників, тягачів і звичайних бортових повнопривідних радянських армійських вантажівок. Майже вся техніка серйозно разукомплектована: зняті освітлювальні прилади, відсутнє скло на вікнах і начинка всередині кабін.

А між ржавіючих авто мандрівник Денис Забєлін побачив десятки носових обтічників від Су-24. "Схоже, що тут "обробляли" Су-24, а ці частини не встигли вивезти на металобрухт", - зазначив автор фото.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...