З архіву ПУ. "Правду, як повію, всі хочуть, але не люблять": Олег Винник розповів, чому мовчить про особисте життя (відео)

Український співак Олег Винник розповів, чому приховує своє особисте життя від шанувальників, передають Патріоти України 24 липня 2020 року.

За його словами, багато фанатів не бажають чути правду, а після її оприлюднення вони можуть змінити свою думку про артиста. Про це йшла мова під час бесіди Винника з ведучим "Люкс ФМ" Славою Дьоміним Олег Винник уточнив, що не не хоче засмучувати своїх фанаток інтимними деталями з власного життя.

"Я розмовляв нещодавно з однією людиною на тему особистого життя. І вона мені сказала таку річ про свого кумира. Ця дівчина його любила, вірила, насолоджувалася творчістю. В одному з інтерв'ю він сказав щось таке, чого вона не хотіла чути і він перед нею став вже зовсім не тим. Він зламав її почуття до нього", – поділився своїми думками Винник.

Також співак зазначив, що кожна людина хоче чути власну правду. Таким чином, Олег натякнув, чому не розповідає ЗМІ про своє особисте життя. "Правда вона, як повія, все її хочуть, але ніхто не любить", – підкреслив улюбленець українок.

Винник також розповів, що в 14 років зробив татуювання на честь коханої дівчини, а після – звів. Співак ні про що не шкодує. "Я не шкодую. Це ж перші гормони, 14 років. Я думав, що це любов до труни", – зізнався артист.

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...