З архіву ПУ. Прямо на робочому місці: Після обстрілу на Донбасі помер лікар, який рятував поранених бійців ОС (фото, відео)

У листопаді 2018 року Іван Герцен як офіцер запасу був призваний терміном на 18 місяців у Збройні сили України. Працював у військовому госпіталі в Дніпрі, де лікував поранених у зоні ООС бійців.

Помер відомий одеський травматолог-ортопед Іван Герцен, який рятував поранених на Донбасі бійців Об'єднаних сил. Як повідомляє Департамент охорони здоров'я Одеської міськради, 37-річний медик раптово помер від інфаркту прямо на робочому місці, передають Патріоти України 5 вересня 2020 року.

Колеги розповіли, що перед цим він потрапив під обстріл, перебуваючи в санітарному транспорті, що перевозив поранених бійців із зони бойових дій у госпіталь.

У листопаді 2018 року Іван Герцен як офіцер запасу був призваний терміном на 18 місяців у Збройні сили України. Працював у військовому госпіталі в Дніпрі, де лікував поранених у зоні ООС бійців. Лікар навіть жив при госпіталі і був готовий прийти на допомогу пацієнтам 24 години на добу.

"За час роботи Іван Іванович отримав повагу колег і пацієнтів, проявив себе як висококваліфікований, відповідальний фахівець і чудова людина", – розповіли в департаменті.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...