З архіву ПУ. Прямо під проводами: Мережу вразив неймовірний політ українського літака-гіганта (відео)

У Книгу рекордів Гіннеса внесено 240 рекордів "Мрії", але, напевно, можна було б додати й ще один.

"Мрія" продовжує вражати. Фото: скріншот з відео.

Найбільший в світі літак, український Ан-225 "Мрія", під час посадки в Болівії, пролетів під проводами лінії електропередач. Про це свідчать відео, зняті очевидцями і опубліковані в соціальних мережах, передають Патріоти України.

На записі можна побачити, як гігантський літак пролітає під проводами, над самою землею, на якій стоять знімаючі і фотографуючі його люди.

Варто зауважити, що Ан-225 "Мрія" визнаний найбільшим і найпотужнішим в світі транспортним літаком, - він важить 640 тонн, здатний везти ще 200 т. У Книгу рекордів Гіннеса внесено 240 рекордів "Мрії".

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...