З архіву ПУ. Прямо серед білого дня: У Києві біля поліклініки чоловік дав відсіч банді грабіжників (фото)

На пацієнта напали у той момент, коли він вирішив перевірити у смартфоні, в який кабінет потрібно йти.

У вівторок, 31 березня 2020 року, в Києві серед білого дня кілька людей напали на чоловіка, намагаючись пограбувати. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Солом'янський район | Київ", передають Патріоти України.

"Хлопці і дівчата будьте обережні, серед білого дня сьогодні гоп-стоп біля поліклініки купа народу, виходжу з машини на парковці, дивлюся в тел в який кабінет мені йти - ззаду - "вибачте можна у вас запитати" повертаюся подача в голову", - розповів чоловік, який став жертвою нападу.

За його словами, відскочив він рефлекторно. "Тип хватає телефон в моїх руках, за що отримує подачу з лівої в морду, починається бійка, обертаюся їх троє, починаю тікати і кричати "допоможіть", наздоганяють мене на клумбі, намагаюся відбиватися від всіх, зупиняються люди і пару машин, що їх і злякало ...," - продовжує розповідь потерпілий.

Відразу же постраждалий викликав поліцію. "З екіпажем їдемо по дворах знаходимо одного з них 80% схожий, забрали на допит ... все закінчилося добре пару саден, болить рука, брудний одяг але то все дрібниці", - додає автор.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...