З архіву ПУ. Продовження роду: 45-річна жінка народила двійню від свого сина-гея (фотофакт)

24-річний Марсело дас Невес, незважаючи на свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію, мріяв завести дітей. І мати вирішила допомогти йому в цьому.

У бразильському місті Сан-Паулу 45-річна вчителька Вальдіра дас Невес народила двійню. Батьком з'явившихся на світ хлопчика і дівчинки став рідний син Вальдіри, який є геєм, передають Патріоти України 9 вересня 2019 року з посиланням на The Sun.

24-річний Марсело дас Невес, незважаючи на свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію, мріяв завести дітей. І Вальдіра, яка сама хотіла ще раз випробувати радості материнства, вирішила допомогти йому в цьому. Вальдіра і Марсело розробили спільний план і звернулися в клініку, де пройшли процедуру ЕКО. Для запліднення використовувалася сперма Марсело і донорська яйцеклітина більш молодої, ніж Вальдіра, жінки.

Після трьох невдалих спроб один з ембріонів був підсаджений в матку сеньйори дас Невес, яка благополучно виносила і народила двійнят. Вони отримали імена Ной і Марія Флор. У хлопчика було виявлено проблеми з диханням. Зараз він знаходиться в педіатричному відділенні лікарні, проте його життю нічого не загрожує.

«Близько чотирьох років тому моя мати завагітніла від батька, проте моя сестричка народилася на терміні в сім місяців і через тиждень померла», - розповів Марсело. Таким чином жінка отримала можливість завести відразу і дітей, і онуків. Вони з Марсело будуть ростити їх разом.


Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...