З архіву ПУ. "Просто Тая вже не тая...": Подруга Януковича після чергової пластики перестала бути схожою на саму себе (фотофакт)

Співачка пенсійного віку в погоні за удаваною молодістю кромсає обличчя у пластичних хірургів та заливається ботоксом

Таїсія Повалій

Такий висновок зробили шанувальники Повалій у лютому 2020 року, дивлячись на її нове фото в соціальній мережі Інстаграм, передають Патріоти України.

Зірка опублікувала селфі, яке зробила вдома. На задньому фоні безліч фотографій Таїсії з чоловіком Ігорем Ліхутою. Публікацію співачка підписала так: "Девочка дома))) Накрасилась, слушаю альбом))".

Підписники Повалій помітили, що артистка сильно змінилася зовні. Вони впевнені, Таїсія лягла під ніж пластичного хірурга в гонитві за молодістю:

"Ну совсем уже не узнать! Таисия, остановитесь! Столько пластических операций, это жуть", - коментує фото підписниця.

"ТАЯ, ЗАРАНЕЕ ПРОШУ ПРОЩЕНИЯ, но, остановитесь!!! Перестаньте издеваться над собой. Вы теряете индивидуальность. Вы уже на одной линии с Ириной Билык, Сергеем Зверевым. Остановитесь!!! ВЗРОСЛЕЙТЕ ЕСТЕСТВЕННО!" - додала інша.

"Девочка? Извините, где и в каком месте? От Таисии уже ничего не осталось, другой человек", - коментує фото користувач мережі.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...