З архіву ПУ. Причетна відома блондинка: Агент СБУ розкрив несподівані подробиці ліквідації "Гіві"

Військовослужбовець Збройних сил України, боєць 8-го полку спецназу, агент Служби безпеки України Олег Сугерія стверджує, що до знищення командира банди Сомалі самопроголошеної "ДНР" Михайла Толстих (прізвисько "Гіві") причетна дівчина-агент нашої спецслужби. Відома блондинка заклала вибухівку, розповів Сугерія в інтерв'ю "Цензор.НЕТ", передають Патріоти України.

Військовий поділився, що "Гіві" боявся кудись вийти після знищення ватажка банди Спарта псевдореспубліки Арсена Павлова ( "Моторола"). "Справа ще не закрита, тому і не описано публічно. Ще триває слідство ФСБ. Як би я не ухилявся, вони мені пояснюють: "Твоя задача - забезпечити прикриття дівчині", з якою я їздив...", - розповів співрозмовник.

За його словами, після знищення "Мотороли" ватажок Сомалі боявся кудись вийти. Сугерія додав, що до "Гіві" на роботу проникла "відома блондинка" та заклала вибухівку, яка пізніше спрацювала. "... "Гіві" любив жінок і йому їх привозили. Потім туди проникла дівчина - наш агент. Відома блондинка. Я подробиць не знаю, але якось заклала вибухівку і вранці, коли "Гіві" прийшов на роботу, це пристрій спрацював", - поділився Сугерія.

Нагадаємо, Михайло Толстих був ліквідований 8 лютого 2017 в підконтрольному бойовикам "ДНР" Донецьку в результаті вибуху на базі банди Сомалі. Арсен Павлов знищений в результаті вибуху, який прогримів в цьому ж місті 16 жовтня 2016- го в під'їзді житлового будинку.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...