З архіву ПУ. Приїхав за українським паспортом: У Конотопі облили зеленкою "єдинороса" з Криму (відео)

Зрадник заявив, що вступив після окупації півострова в партію "Єдина Росія", проте уточнив, що його нібито "змусили" це зробити.

Активісти Національного корпусу облили зеленкою члена "Єдиної Росії" Василя Лук'янова, який приїхав з окупованого РФ Криму до Конотопу. Про це 13 серпня 2020 року повідомила прес-служба партії "Національний корпус". Відповідне відео було оприлюднено в соцмережах, передають Патріоти України.

Затримали прихильника Кремля біля будівлі міграційної служби, куди він прийшов за українським закордонним паспортом. Ветерани війни запитали Лук'янова про його ставлення до анексії Криму, президента Росії Володимира Путіна.

Той визнав, що голосував на "кримському референдумі" і приїхав в Конотоп, щоб отримати ID-карту. Зрадник заявив, що вступив після окупації півострова в партію "Єдина Росія", проте уточнив, що його нібито "змусили" це зробити. Після того, як сепаратиста облили зеленкою, його передали в руки Служби безпеки України.

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...