З архіву ПУ. Привезли на цвинтар: Маршрутника покарали за відмову безкоштовно везти дітей загиблого АТОвця (фото)

Водія, який скоїв негідний вчинок, звільнили та змусили публічно вибачитися перед родиною загиблого Дмитра Пожарського.

Маршрутника відвезли на кладовище. Фото: соцмережі.

В Умані водій маршрутки вигнав з автобуса дітей загиблого українського солдата Дмитра Пожарського, за що його показово покарали. Про кричущий інцидент, що стався 7 лютого 2020 року, розповіли в прес-службі Всеукраїнського об'єднання "Свобода" в Facebook, передають Патріоти України.

Діти загиблого АТОвця показали чоловіку посвідчення, які гарантують безкоштовний проїзд в маршрутці. Проте водій не захотів їх везти і вигнав з автобуса, а пасажири навіть не заступилися за неповнолітніх.

В результаті уманські свободівці знайшли перевізника та пояснили ситуацію. Водія, який скоїв негідний вчинок, звільнили та змусили публічно вибачитися перед родиною Пожарського біля його могили на цвинтарі.

"Ситуація, яка відбулася, ганебна. Хамство водія до дітей є негідною поведінкою як професіонала, так і взагалі людини. Мені дуже прикро, що люди досі не розуміють ціну мирного життя. Це вже не перший випадок такого відношення водіїв до родин загиблих у російсько-українській війні. Але ми не дозволимо таку поведінку. Нехай це стане уроком для всіх водіїв", – підкреслив депутат від ВО "Свобода" Сергій Яремчук.

У мережі жорстко відреагували на інцидент в Умані. Користувачі прийшли до висновку, що така людина нічого не зрозуміє, проте подякували тим, хто втрутився, за небайдужість. "Дякую за небайдужість! Прикро за людей у маршрутці", "Якщо є документи, то якого дідька треба було йому", "Побільше таких покарань", – відреагували користувачі.

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...