З архіву ПУ. Реванш у розпалі? У Києві поліція затримала українців, які вийшли на протест проти "русского міра" (фото, відео)

У Києві поліція затримала активістів, які намагалися перешкодити проведенню заходу з російською блогеркою Олександрою Мітрошиною. Про це в Facebook повідомив громадський діяч Андрій Смолій, який зазначив, що росіянка відвідувала окупований Крим і підтримувала анексію, передають Патріоти України 6 січня 2020 року.

"Після того, як група активістів, зокрема "Відсічі", викликали поліцію, на них напали "прихильники" блогерки. Поліція замість того, щоб припинити протиправні дії і зупинити захід просто заарештувала двох активістів. Їх закували в наручники і волокли підлогою на вулицю. Одного з них тримають на колінах перед виходом. Навколо прихильники особи з країни-агресора", – йдеться у повідомленні.

Смолій зазначив, що цей інцидент показує, що Україна "впевнено опускається до часів Януковича". "Ось і докотилися ми до "яка різниця". До нас масово їдуть особи з держави-агресора нести "русский мір". Поліція стала на сторону громадянки держави-агресора", – додав він.

У "Відсічі" повідомили, що одним із затриманих виявився активіст Лео Овчаренко. Відзначимо, що росіянка Миірошина в 2017 році відвідувала окупований Крим, публікуючи фото в Facebook.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...