З архіву ПУ. Робітники врятували собаку із замерзлої річки і були вражені: виявилося, це зовсім інша тварина (фото)

На греблі Сінді в Естонії у лютому 2020 року робочі прийшли на допомогу тварині, що застрягла в крижаній річці, яка виявилася диким вовком. Про це повідомляє місцеве видання Pärnu Postimees, передають Патріоти України.

Коли замерзлого звіра вдалося дістати з води, його загорнули в банне простирадло і віднесли в машину грітися. Тільки тоді до врятованої тварини придивилися і виявили, що для собаки у нього занадто великі лапи.

За порадою зоозахисників, тварина відвезли до ветеринара. Під час поїздки врятований звір спокійно спав на колінах одного з робітників. У клініці з'ясували, що робочі врятували з річки вовка.

Кілька днів звірові довелося провести у ветеринарів, які за ним спостерігали і проводили відновлювальні процедури. Тварина не проявляла агресії, а була вдячною за те, що їй надається допомога.

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки стала військовою капеланкою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:30

Мати загиблого українського пілота, Героя України Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів. Звернення жінки опублікував керівник корпусу Олександр Казаков у п’ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України. «Після загибелі си...