З архіву ПУ. Ромцю, не плач! - Сядуть усі: Американське правосуддя покарало знакового росіянина

Якщо рецидивіст "буде вести себе добре", то зможе покинути пенітенціарну установу в 70 років, після чого його відправлять доживати свій вік в Росії.

За деякими даними, бандит втік в США, рятуючись від найманого вбивці. Російський "злодій в законі" Ражден Шулая (він же Рома Пітерський) засуджений до 45 років позбавлення волі за сукупністю скоєних злочинів судом Південного округу Нью-Йорка, передають Патріоти України з посиланням на ВВС.

Сторона звинувачення назвала Шулаю "головним босому східноєвропейської злочинності в Нью-Йорку" і наполягала на ще більш солідному терміні ув'язнення - 65 роках позбавлення волі. При цьому судовий відділ нагляду, який дає суддям рекомендації за вироками, зробив висновок, що Шулаї взагалі "світить" довічний термін. Однак американська Феміда "проявила поблажливість", і злочинний авторитет "відбувся" 45-річним терміном.

Зараз Раждену Шулаї 41 рік, але якщо він буде добре себе вести, то отримає 15-процентну "знижку" до первісного вироку і, таким чином, зможе опинитися на волі в 70 з невеликим років. Правда, після того, як ворота в'язниці закриються за літнім в'язнем, його чекає негайна депортація на батьківщину - в РФ.

За деякими даними, він перебрався до Штатів тому, що в самій Росії за ним полював кілер.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...