З архіву ПУ. Росіяни ненавидять Україну: Соціологи показали дані опитування

Кількість росіян, які негативно ставляться до України, зросла за останні чотири місяці практично удвічі. Про це стало відомо за результатами опитування, проведеного "Левада-Центром" у лютому 2020 року, передають Патріоти України.

З усіх опитаних 20% заявили, що дуже погано ставляться до України. Ще 27% відчувають до нашої країни здебільшого погані почуття. 36% респондентів сказали, що "здебільшого добре" ставляться до України, 6% обрали варіант "дуже добре". Не змогли відповісти 11% опитаних.

Ще у вересні 2019 року лише 12% опитаних росіян дуже погано ставилися до України, а дуже добре – 9%. Згідно з останнім опитуванням, 56% респондентів вважають, що Росія і Україна мають бути незалежними, але дружніми державами без віз і митниць, 26% впевнені, що відносини мають бути, як і з іншими державами. 15% виступили за об'єднання Росії та України.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...