З архіву ПУ. "Російське місто?": В Одесі афробандерівець добряче провчив "ватника" (відео)

В Одесі в одному з барів сталася бійка за участю хлопця з сепаратистськими поглядами і чорношкірого патріота, який заступився за Україну.

Про інцидент на своїй сторінці у Facebook розповів активіст Сергій Барс, передають Патріоти України.

За його словами, молодик влаштував у барі на вул. Старосінній дебош, заявивши, що "ніякої України немає, Одеса - російське місто, яке заснувала Катерина". При цьому він штовхнув офіціантку і вилаяв бармена.

У конфлікт втрутився темношкірий хлопець, який відрекомендувався як Уно Моменто. Він заступився за Україну і офіціантку, застосувавши силу проти сепаратиста. Кривднику довелося тікати.

Цей вчинок викликав у мережі щирий захват. У коментарях користувачі дякують патріоту за громадянську позицію. "Спасибі, друже, за принциповість", - пишуть вони.

Опублікував: Олег Устименко

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...