З архіву ПУ. Російський комік, який живе під Києвом, розповів, чим Україна відрізняється від Росії (відео)

Писаренко, який народився на російському Уралі і більшу частину життя прожив в Росії, зараз живе в Україні в своєму будинку під Києвом: його нова дружина - українка, а дочка має українське громадянство.

Відомий російський комік, шоумен і ведучий Сергій Писаренко в інтерв'ю журналісту Сергію Іванову у травні 2020 року розповів про те, чим відрізняється Україна від Росії, передають Патріоти України.

Практично на самому початку інтерв'ю Іванов задає пряме запитання Писаренку про те, чим відрізняється сучасна Україна від Росії. При цьому російський комік дав зрозуміти, що дві країни сильно відрізняються за великою кількістю деталей, і привів в приклад карантин через коронавірус.

За його словами, Україна вже у вівторок вийде з карантину, в той час як в Росії зараз розпал епідемії. Він зазначив, що, незважаючи на те, що сам проживає в Україні, його батьки і діти від попереднього шлюбу все ще живуть в Росії, і він змушений до них їздити. "Бачите, наприклад, Україна вийде у вівторок з нього (карантину - ред.), я сподіваюся, а Росія продовжить сидіти на прив'язі. Я думаю, що по тій статистиці, яка знаходиться за межами Москви, можна було б половині Росії карантин і не оголошувати", - заявив російський комік.

Також Писаренко назвав Україну, на відміну від Росії, стабільною країною. "Можливо, це завдяки Володимиру Зеленському, який людина дуже тактовна і дуже теж знову-таки лабільний. Він знає, де затиснути, а де відпустити", - додав комік.

"Прості люди будуть спілкуватися, родичі не посваряться ... Я не займаюся політикою, абсолютно. Я не розумію, чому повинні стріляти один в одного українці і росіяни", - відповів на запитання ведучого про відносини між громадянами України та Росії.


Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...